All-in-One Event Calendar by Timely

Ez a bővítmény egy szinte mindennel “megáldott” esemény naptár. A bővítmény egy új módja annak, hogyan kezelje az eseményeket a WordPress-en belül, valamint ezek másokkal való megosztásában segédkezik. Ez az új naptárrendszer egy tiszta, áttekinthető felületet biztosít számunkra. Teljesen ingyenes, amit pozitívumnként emelhetünk ki a bővítmény számára, hiszen a fellelhető testvérei butított vagy nem ilyen sokrétű funkciót kínálnak. Jellemzői még a  Facebook integráció, a Posterboard nézet és a JavaScript és felhasználói felület fejlesztései.

Fordítók:Szemcse

Timely Translations URL

HungaryDenmarkItalyFranceSwedenPortugalNorwayPolandCzech RepublicSloveniaNetherlandsGermanySpainJapanUnited KingdomLatviaRussiaCroatiaFinlandBrazilBulgariaIranglotpress-logo

WordPress.org – Plugin Link

11 Hozzászólás

 1. Ismét segítséget kérek. A BbPress tudomásom szerint a legjobb fórum-plugin és nincs meg magyarul. (Pedig valaki valamelyik fórumon azt írta, hogy megvan.) Ha van jobb fórum, ráadásul magyarul, akkor szívesen használom inkább azt. A másik forítás a GoPress sablon, amire szükségem lenne. Ha nincs a gyüjteményedben, akkor csak feküdjek neki és csináljam?

  • 1 perc keresés után:
   BbPress magyarul.
   Én a WP Mingle bővítményt használnám fórumnak. Szerintem mindent tud ami kell és Magyar is van.
   Nekifekszel a GOPress-nek és csinálod ennyi. Utána pedig elküldheted a közösbe ide. A fordítási szabályokat kövesd.
   Javaslom a fordítási bázisba előbb olvass be egy olyan sablont, ami alap a WordPress-ben, így a 70%-ot szinte már le is lehet fordítani kapásból.(PoEdit-ben)

 2. Nagyon szépen köszönöm, most sikerült. Nem tudom, hol próbálkoztam, de úgy látszik, valami más language mappában. Most már csak az zavar, hogy “Posted On 7 jan, 2014 – By admin – With Hozzászólások kikapcsolva” és nem találom se a posted, se a by, se a with szavakat a Poeditben

 3. Pontosítom az előző levelemet. Amikor letöltöm a magyar fordítást a http://www.translators.hunstart.hu/projects/plugins/all-in-one-event-calendar oldalról, az egyszerűen eltünik. Keresem a Poedittel, bármelyik fájl. Nincs, nem tudom áttenni az ftp-be.

  • Akkor megpróbálom lépésről lépésre írni:
   – Ezen az oldalon fent találod az országok zászlóit. Kattints a Magyarra.
   – Attól függően, hogy milyen böngészőt használsz különböző helyekre töltődhet le a fájl: plugins-all-in-one-event-calendar-hu_HU.po
   – Ezt a fájlt nevezd át : all-in-one-event-calendar-hu_HU.po nevűre.
   – Nyisd meg a fájlt a PoEdit-el.
   – Nyomj rá egy mentést (ezzel létrehozza az: all-in-one-event-calendar-hu_HU.mo fájlt is.
   – Ezután ezt a két fájlt feltöltöd FTP-n keresztül ide: /wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/language
   – Ezt követően Megváltozik egy oldalfrissítés után “Magyarosabbra” a helyzet.
   – Remélem követhetőek a lépések. Sok böngésző és sok OP rendszer létezik ezért nem részletezem hol találod a letöltött fájlt. (Ezt már illik tudni alapból).

   • A varosvedo.hu oldalsávjának legalján díszeleg egy View Calendar és ezt nem találom az All-in-one poeditjében. Az eredetiben csak azt találom, hogy “Show View Calendar button”, de ez le van fordítva, de nem erre van szükség. Hozzá lehet írni az eredetihez azt, hogy View Calendar? VAgy más a megoldás?

    • Töltse le az oldalamról az új nyelvi fájlt. (Jelenleg számomra idegen vagy módosított nyelvi fájlt használ…)
     A “View Calendar” is fordított benne, tehát magyarul jelenik meg!
     A Megjelenítés/Widgetek/Közelgő eseményeken belül akár ki is kapcsolható ez a gomb azaz nem fog megjelenni éppúgy ahogyan az RSS-részét ki tudta kapcsolni ugyanitt.
     A továbbiakban hasznos lehet, ha használja a Codestyling Localization bővítményt az oldalán.

 4. Örülök, hogy megtaláltam az oldaladat és köszönöm. De most valami egészen alapvető kérdésem van. “ha innen töltöd le a Magyar po fájlt és azt töltöd fel működni fog”. Egyszerűen nem találom, honnan töltsem le. A megadott linken csak néhány sor van a @ szeparátorról, de nem találom a po-fájlt.

 5. Üdvözöllek!
  Nos, itt biztosan megtalálod a problémára! 😀 Teljesen jó, hogy erre az oldalra kalandoztál!
  A @ jelet simán el lehet tüntetni, ha a megfelelő .po fájllal dolgozol. Nem tudom honnan származik amit használsz, de vagy épp nincs lefordítva Magyarra a @ jel vagy ugyan ez van írva fordításnak.
  A fordításomban Én a @ jelet / jelnek fordítottam, de akinek nem tetszik az annak fordítja aminek szeretné.
  A kukacos dolgok fordítása Nálam itt nézhetőek át:
  LINK
  Egyébként, ha innen töltöd le a Magyar po fájlt és azt töltöd fel működni fog (természetesen, ha mellé teszed az .mo fájlt is. A fordító oldalamról az is letölthető.
  Jelenleg a fordítás 68%-os mert nincs időm fordítani, jelenleg a tanulási szoftverem a fejemben átkattant a Linuxba. 😀
  Amint lesz időm fordítom majd, de ezt akár Te is megteheted ezen az oldalon:
  http://www.translators.hunstart.hu/projects
  Woala! Probléma megoldva!

 6. Az All-in-One calender magyar fordítása nem működik nekem. Egyrészt csak félig van lefordítva a naptár szövege, másrészt egy nagyon irritáló @ jel kirthatatlan a dátum és az időpont között. Pl http://varosvedo.hu/ai1ec_event/i-keruleti-varosvedo-csoport-ulese/?instance_id=1194 A Poedit pro-t használom, onnan se kapok segítséget.az ottani fordítás hibátlannak látszik, de mégis egészen más jelenik meg a honlapon, pedig az összes többi nyelvi fájlt a magyaron kívül már kitöröltem az ftp-ből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.