WordPress Pluginok Fordítása

WordPress Pluginok Fordítása, vagy, ha jobban hangzik WordPress Bővítmények Fordítása található ezeken az oldalakon.

A Word-Press.hu-n kezdeményeztem nem olyan régen (2012), hogy a WordPress bővítményeit és sablonjait kezdjük el honosítani, hogy mindenki számára megkönnyítsük a napi munkát. Elkezdődött valami, de még mindig nem az igazi… Továbbra sem sikerült zöld ágra vergődni, gondolom az időhiány miatt. Tudom sokan (mint Én is) hobbi szinten használják csak ezt a csodálatos CMS rendszert, de Én célul tűztem ki Magamnak, hogy márpedig annyit összegyűjtök, amennyit csak tudok a kiegészítők fordításából. Most e honlapon meg is osztom az általam és más fordítók által fordított bővítményeket és sablonokat, amiket sikerült eddig beszereznem.

Valamint ez úton is felhívom a figyelmet arra, hogy a szemcse1@gmail.com címemre egy rövid leírással kísérve szívesen várom saját fordításaitokat becsomagolva a *.po és/vagy *.mo fájlokat. Természetesen ezek is felkerülnek a honlapomra a Nevetekkel ellátva, ahogy időm engedi majd. Amennyiben a feltöltött bővítmények vagy sablonok fordításában valaki részt vett és a Nevét nem látja a “Fordítók:” után az jelezze az adott bővítménynél a hozzászólásokban. Elindítottam egy iker oldalt, amin kifejezetten a GlottPress-es “felületkezelt” fordítók jelentkezését várom. Valamint azoknak a fordítani vágyók jelentkezését, akik szeretnének fordítani, de eddig nem tudták hogyan tegyék azt! A jelentkezéseket:Ezen a linken található módon várom. Felhívom a figyelmet, hogy csak az regisztrálhat, aki előtte az oldalon leírtak szerint felvette a kapcsolatot velem e-mailben.

A bővítményeknél és a sablonoknál az .po fájlok a zászlókra kattintva tölthetőek le míg a .mo fájlok a már említett “GlottPress” oldalamról tölthetőek le. Az adott bővítménynél mindig linkelve van a .po és .mo fájl helye a “Fordítsd te is a bővítményt” logora kattintva. A GlottPress oldalon pedig a balra lent lévő Exportálás feliratra, hivatkozásra kattintva tölthető le a kívánt nyelven.

 

Hozzászólások lezárva