Winstep Projekt

A Winstep Xtreme kiváló gyűjteménye az asztali alkalmazások továbbfejlesztéseknek. A program lehetővé teszi, hogy olyan egyedivé tedd az asztalod, mint amilyen senki másé a világon! Winstep Xtreme lehetővé teszi, hogy megszűnjön a hatalmas zűrzavar az asztalodon és gyorsan megszervezi az alkalmazásaid és dokumentumaid. A dokumentumok és alkalmazások mindig csak egy-két kattintással lesznek ezután elérhetőek.

Winstep Xtreme lehetővé teszi, hogy megszűnjön a hatalmas zűrzavar az asztalodon és gyorsan megszervezi az alkalmazásaid és dokumentumaid. A dokumentumok és alkalmazások mindig csak egy-két kattintással lesznek ezután elérhetőek. A program feltörésével nem kíván az oldalam foglalkozni semmilyen formában. Az ilyen jellegű kérések illetve kérdésektől kérem mindenki kíméljen meg. Aki tudja, hogyan kell az úgyis megtalálja a Google segítségével.

install

Winstep 11.10 v1.0 Magyarosítás telepítő letöltése

Lássuk, hogyan is néz ki működés közben a program…

Milyen effektusok is vannak az ikonokon alapból….

dockeffects

Ezen kívül vannak 3D-s ikonok amik animált jellegűek.

Winstep Xtreme, Nexus és a Nexus az Ultimate verziókba beépített támogatásként animált ikonok támogatása elérhető (11,5-től). A következő csomag nyolc szép animált ikont tartalmaz készítője: Spippy, kipróbálásra (forrás: winstep.net) :

animatedicons

 Animált ikonok csomagja letölthető innen

Akinek további animált ikonokra volna szüksége az a következő linkről tölthet le még

ITT.

Winstep készítői kiadták saját csomagjukat is az animált ikonjaikról…

nexusanimatedicons

 Nexus animált ikonjainak letöltése

20212223

Hozzászólások lezárva