HEROES OF MIGHT & MAGIC 3 – HD LAUNCHER

HunStArt elkezdte a HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3 Magyar fordítását!

Jelenleg a The Restoration of Erathia, HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3 HD, Complete és a Prémium verzión dolgozom és ezzel egyben a GOG féle verzión, ezeken tesztelem.

A SOD és a ROE felhasználásával, annak átírásával módosításokkal készül az Új Magyar felület! Tesztelés alatt van jelenleg.

Foglalkozni fogok itt a lények tárgyak és minden Magyar megfelelőjének megbeszélésével is. Egyenlőre még nem egyértelműen vannak megnevezve a lények és az épületek. A fordítások javításában közel 5 A4-es oldalnyi javítás észrevétel, utómunka van feljegyezve már Nekem.

A fordítási munkálatokról itt találhatóak képek.

Kezdetnek a

Heroes 3 HD Launcher fordítását tölthetitek le egyenlőre.

Magyar nyelvi fájl (.ini) – Tesztelésre! Kérem a véleményeket, javaslatokat lent a hozzászólásokban.

download

HEROES OF MIGHT & MAGIC 3

Kampányok | Várak épületeiLények | Hősök | Készségek | Varázslatok | Felszerelések | Térkép helyszínek | Stratégia

 

4 Hozzászólás

  1. Letöltöttem a Heroes 3 Complettet és ez mellé a HD Launchert majd az ini fájlt is beraktam a LANG mappába, a Launcher magyar is lett (mert igen jelezte a magyar nyelvet utána) DE maga a játék TELJESEN angol maradt. Hogyan tudom Magyarrá tenni? Próbáltam mindent.

  2. Üdvözöllek!
    Feltelepíted a játék mellé a “Heroes 3 HD Launcher”-t és az létrehoz a játék mappáján belül egy új mappát amin belül lesz egy “lang” vagy languages” mappa. Ebbe a letöltött zip fájlt kicsomagolod és kész. Ez után a HD launchert ha indítod be lehet állítani a Magyar nyelvet.

  3. hova kell másolni ezt a fájlt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.