Helló Világ

12 Angol

Stillszerűen kezdem a honlapom köszöntő részét a WordPress-hez hűen! Az oldal a fordítók munkájának megkönnyítése érdekében jött létre.
Azok regisztrálása engedélyezett csak a fordítói oldalon, akik előtte felvették e-mailben a kapcsolatot velem és szeretnének fordítani közösen velünk! E-mail címem:szemcse1@gmail.com
Kérem a tárgy rovatba írjátok bele, hogy melyik bővítményt vagy sablont szeretnétek és milyen nyelvre fordítani.
Pl:
Tárgy: Codestyling Localization Plugin – Magyar
vagy
Tárgy: Suffusion Theme – Magyar
Kész fordítások kezelését és további frissítését is be lehet dobni a közösbe.
Az oldal egyedüli célja, hogy minél több nyelvű fordításunk legyen, Nekünk WordPress-es felhasználóknak.

Rólam:

Próbaképpen néztem meg elsőnek a WordPress-t és nagyon megkedveltem. Immár vettem saját tárhelyet és Domain nevet is. Az oldalam neve HunStArt…. Mivel is foglalkozom szabadidőmben….?
Nagyon szeretek programokat fordítani és csiszolgatni a fordításukat folyamatosan. Hiszen csak úgy csillog egy gyémánt, ha néha letörlik a port azért róla. Felbuzdulva a WordPress sikerén nekiálltam Én is segíteni a fordításában http://translate.wordpress.com. Ezen kívül az oldalamon elkezdtem az általam felfedezett bővítmények fordítását feltölteni. Helyesebben szólva  a HunStArt – Translation of Plugins and Themes GlotPress alapú rendszerébe töltöm fel (érdemes ide látogatni). Több barátot is szereztem ebből kifolyólag is, akik látnak fantáziát a folytatásában. Idővel reményeim szerint a felhasználók közösségének egy elég bő választékú bővítmény honosítása fog a rendelkezésre állnia. Mivel Én is ismerkedem még a WordPress nyújtotta lehetőségekkel ezért az oldalam mindig változik valamiben egy kicsikét. A TV-t is úgy tanultam meg használni, hogy ki-be kapcsoló gombot nyomogattam folyamatosan és lám azóta már a kedvenc műsoraimat is megtalálom. Remélem nem néz most bolondnak eme hasonlatért senki, de próbáltam oldani a helyzet komolyságából adódó feszültséget. Jöjjetek látogassatok az oldalamra és segítsetek akár Ti is abban, hogy eme álom valóra válhasson. Aki esetleg szeretné Nálam bővíteni a kínálatot egy akár saját fordítású bővítményével az megteheti, ha elküldi a szemcse1@gmail.com címemre. A szerző neve természetesen az Övé lesz ill. aki készítette. Külföldi fordítók jelentkezését is szeretettel várom, akik a (HunStArt – Translation of Plugins and Themes) GlotPress alapú rendszerhez csatlakozni szeretnének feltöltőnek a saját fordításaikkal.

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni számomra azt több módon is megteheti:

– Az alábbi űrlapot kitöltve elküldés gombra kattint.

– A szemcse1(kukac)gmail(pont)com címemre elküldi hagyományos módon.

Hozzászólások lezárva