Nirvana

nirvanaKépzelje el a föld végtelen szépségét és elsöprő pompáját. Képzelje el, a tengerek féktelenségét és az óceánok békés összefonódását, a fröccsenő hullámok tisztaságát. Képzelje el, a magas hegyek égbe törő reményét, a dombok és mély völgyek lélegzetelállító összhangját és a sűrű erdők teljes nyugalmát. Ebben a misztikus világban, rátaláltunk végre Nirvana-ra.

A keresésnek végre vége!

Akkor most pihenjünk, kapcsolódjunk ki, és vegyünk egy mély lélegzetet. Nirvana leveszi a vállunkról a terhet és elvégzi a többit. Több mint 200 beállítás és egy felhasználóbarát felület, egy nagyon hatékony érzékeny dizájn, könnyen használható tipográfiával felszerelt Google betűtípusok, minden bejegyzés formátum, 8 oldal sablon (magazin és blog elrendezés is), 12 widget terület és a bemutató oldal teljesen szerkeszthető felülete, képlapozó és oszlopok várnak ránk a beállításaikkal. Nirvana több mint 40 közösségi hálózati elérést is biztosít számunkra, a fordítás elkészült, és teljes mértékben RTL támogatott. Mindössze annyit kell tennie, hogy elképzeli mit szeretne megvalósítani és az a Nirvana segítségével valóra fog válni.

Fordító:Szemcse

Sajnos hiába írtam a sablon kiadójának. Jelenleg egy másik “hivatalos” fordítás is közzé van téve, ami szánalmas fordítással rendelkezik. Soha nem értettem, minek kell lefordítani olyan mondatot, amit nem tud az illető lefordítani (A google fordítót inkább hagyjuk…). Akkor már hagyná inkább Angolul az illető. Nem a %-ok maximalizálása a fő cél, hanem, hogy érthető legyen! És mellé írják a honlapom nevét! Vérlázító! A továbbiakban az itt fordított fájlokat nem küldöm el a fejlesztőnek!

WordPress.org Theme Link

Hozzászólások lezárva